Indivizo logo
Indivizo logo

Retenția începe cu o angajare bună

cu platforma de angajare bazată pe AI (Inteigență Artificială) și cu instrumente automatizate deangajare

+300% CREȘTEREA EFICIENȚEI

Găsiți și angajați viitorii Dvs. top performeri mai repede ca niciodată.

79% TIMP PETRECUTPENTRU PRE-SCREENING

Instrumente automatizate pentru a reduce sarcinile monotone și salvează timpulneprețuit al rerutorului.

100% FLEXIBILĂATS COMPLET

Evaluări bazate pe competențe pentru a găsi cele mai bune potriviri specifice echipeiproprii.

600+ CLIENȚi

References_logo_UniCredit.png
References_logo_Novomatic.png
References_logo_Decathlon.png
References_logo_DHL.png
References_logo_Erste.png
References_logo_Telekom.png
References_logo_derStandard.png
References_logo_Telenor.png
References_logo_Generali.png
References_logo_OTP.png
References_logo_Hell.png
References_logo_Uniqa.png
References_logo_Provident.png
References_logo_Eurobank.png

Platforma dvs. personală de angajare

De la portalul carierei la angajare, orice aveți nevoie, vă acoperim noi. Am construit unsistem care să răspundă tuturor nevoilor dvs. de angajare - un ATS (Sistem de Urmărirea Angajaților) care să vă administreze toate angajările, un portal de carieră pentrupagina web a companiei dvs., instrumente de recrutare automate pentru screeningeficient și soluții care să susțină angajarea talentelor dvs. de top. Aveți nevoie de toateacestea sau doar de o parte din ele ? Dvs. le numiți, noi le avem deja.

EVALUARE
GAMIFICATĂ

Soft skills, Atitudine și Motivație, Potrivire Culturală și cu Echipa

INTERVIURI VIDEO AUTOMATIZATE

Soft skills, Hard skills, Aptitudini lingvistice, Atitudine și Motivație, Acțiunea abilităților, Potrivire Culturală și cu Echipa

PROFILE DE PERSONALITATE BAZATE PE AI

Soft skills, Atitudine și Motivație, Potrivire Culturală și cu Echipa

TESTE
AUTOMATIZATE

Hard skills, Competențe lingvistice, Acțiunea abilităților

Recrutarea este despre oportunități

Credem în talente și oportunități și înțelegem că fiecare companie, fiecareangajare și fiecare aplicant sunt diferiți. De aceea platforma noastră deanajare le conține pe toate: ne concentrăm pe identificarea talentelor detop întrun mod care să se potrivească cel mai bine companiei Dvs., wefocus on finding top talents in a way that best fits your own company,disponibil imediat.

EVALUARE
COMPLETĂ
APLICANT

Simplă și ușor de utilizat

Interfață ușor de utilizat, intuitivă pentru o experiență plăcută atâtpentru candidați, pentru profesioniștii în resurse umane, cât șipentru membrii echipei de recrutare

Fiți conduși de date

Măsurați competențele performerilor de top și folosiți acest etalon în procesul desceening al candidaților. Nu mai trebuie să bănuiți, veți lua doar decizii bazate pe dateși veți avea o rată mai mare de retenție.

Rezervor mai mare de talente

Evaluările bazate pe competențe vă permit să alegeți din mai mulți candidați și săgăsiți talente ascunse, iar deciziile umane, imparțiale, bazate pe date vor avea carezultat o diversitate îmbunătățită la locul de muncă.

Fiți primii în cursa pentru talentele de top

Știați că talentele de top rămân pe piață pentru doar 10 zile? De aceea , ATS-ul nostrueste bazat pe AI pentru a ajuta That’s why our ATS is powered by AI to help speed uptalent acquisition and automate tasks and recruitment tools so that you can fit in thistimeframe without any compromise on screening quality.

Bază de date aplicanți

Sistemul ostru de urmărire a aplicanților (ATS) este perfect entru a vă construi baza dedate de aplicanți și petru a stoca întrun mod organizat toate datele candidaților.

Oferiți candidaților o experiență de nivel înalt

Afișați cu ușurință brandingul Dvs. de angajator pe platforma noastră flexibilă deangajare și folosiți instrumente de recrutare de ultimă generație pentru a impresionacandidații încă din prima secundă.

Colaborare îmbunătățită

Luarea deciziilor comune nu a fost niciodată mai ușoară. Puteți face asta cu ajutorulsistemului nostru de gestionare pe mai multe niveluri și echipa de angajare ajustabilăflexibil pentru fiecare proces de angajare

Noi angajați au atins 95% din KPI top performerilor în 3 luni.

FLUX DE RECRUTAREPENTRU TELEKOM,PRIN INDIVIZO

Povești reale de succes din lumea recrutărilor

Având în vedere gestionarea timpului, aceasta este cea mai bunăsoluție posibilă. Procesul nostru de preselecție prin telefon a fost înlocuit complet de interviul video. Este mult mai eficient pentru toată lumea: nueste necesar să ne coordonăm separat cu aplicantul atunci când ar fi unmoment bun pentru un apel. Ei pot înregistra videoclipul independent,oricând doresc, iar noi, precum și managerii, putem viziona videoclipurileoricând dorim.

Obțineți un Demo Online

Acordați-ne 30 de minute pentru a vă arăta magia din spatele sistemului care vă permite să găsiți și să angajați talente de top într-o manieră bazată pe date, orientată spre rezultate.

Europa HQ

Orientul Mijlociu

America de Nord

Ungaria

Austria

România

Bahrain

Canada

500 000 +

Interviuri Video Automatizate

1 500 000 +

Aplicanți

450 000 +

Ore salvate pentru clienții noștri

2 000 +

Recruitori

135 +

Țări

600 +

Clienți

Deveniți partenerul nostru